promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Undorító dolgot csinált a Fradi meccsen egy szlovák szurkoló
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg nem is sejti, hogy Magyarországon már mém lett belőle.

Gyakorlatilag napokkal ezelőtt forrt a levegő, és tudni lehetett, hogy őrülten feszült mérkőzésen csap majd össze egymással a Ferencváros és a Slovan Bratislava Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójában.

Már a meccs előtti napon volt egy kis balhé, mert a Slovan Bratislava játékosait szállító autóbusz hátsó ablakát valaki megdobta kővel. A történtek után senki sem sérült meg, az elkövetőt pedig a rendőrség hamar megtalálta és előállította.

Groupama Arénában természetesen teltház, valamint őrületes hangulat volt. Persze a keménymag itt is megmutatta magát, akik görögtüzeket gyújtottak, vagy ha olyan kedvül volt, akkor megdobálták a szögletet elvégző Slovan játékost.

A végén a Fradi szurkolók sajnos nem örülhettek: a norvég Kristoffer Zachariassen a magyar bajnoknak szerzett vezetést a 70. percben, de a georgiai Guram Kasia szűk tíz perccel a vége előtt egyenlített, majd az örmény Tigran Barszegjan megfordította a meccset.

Még persze nincsen veszve semmi, van egy visszavágó, de a Ferencvárosnak így nem lesz könnyű dolga a Slovan Bratislava otthonában. A második meccs jövő hét szerdán lesz 20 óra 30 perckor, és persze az M4 Sport ezt is élőben közvetíti.

A vendégdrukkerek bevonulásukat követően provokálták a szomszédos szektor hazai szimpatizánsait, a kerítésre másztak és szóváltásba keveredtek a biztonságiakkal, ezért néhány perccel később készenléti rendőrök vonultak a két szektort elválasztó kerítés mindkét oldalához.

Közben egy szlovák drukker valószínűleg nem tud róla, de igazán híres lett Magyarországon. A TrollFoci szúrta ki, hogy a vendégszektorban valaki éppen az orrát túrja a nagy szurkolás közben. A Slovan Bratislava drukkeréről már mémek is készültek. Érdemes a hozzászólásokat is elolvasni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás