promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo 3 milliárd forintos luxuskocsijától még Katarban is padlót fognának
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo Bugattija igazi csúcsjárgány, amitől a katariak álla is leesne a földre.  

A Manchester United és Cristiano Ronaldo között már jó ideje feszült volt a viszony, és a portugál klasszis erre csak rátett egy lapáttal egy igen kényes interjúval. Ebben arról beszélt, hogy szerinte a klubja elárulta őt, és Ten Hangról azt mondta, hogy nem tiszteli, mert az edző sem tiszteli őt, a csapat pedig semmit nem fejlődött, amióta Sir Alex Ferguson távozott.

A kemény szavaknak meglett a gyümölcse: tegnap hivatalossá vált, hogy Cristiano Ronaldo közös megegyezéssel azonnali hatállyal távozik a Manchester Unitedtől.

Ronaldo így az angol csapatban töltött pályafutása során 346-szor lépett pályára, és 145 gólt lőtt. Az élő legendát az sem érdekelte, hogy 500 ezer fontot keresett minden héten a Manchester United csapatánál. Úgy érzi kell neki a kihívás, és nem a kispadon akar ücsörögni.

Ronaldo persze már a vasárnap induló a 22. labdarúgó-világbajnokságra koncentrál. Portugália csapata holnap magyarországi idő szerint délután 17 órakor lép pályára Ghána ellen. Nem vehetik félvállról a meccset, mert Németország és Argentína is belefutott egy vereségbe, Cristiano Ronaldóék pedig szeretnék ezt elkerülni.

Anno a portugálok sztárjátékosa Bugatti Centodiecit típusú luxusautóval érkezett a foci-vb előtt az egyik csapatmegbeszélésre. Katarban nagyjából 100 forintba kerül a benzin literje és havonta 1,5 millió Ft érkezik államtól, így az utak tele vannak autócsodákkal. Ettől függetlenül ott is leesne mindenki álla, ha meglátnák Cristiano Ronaldo 3 milliárd forintba kerülő Bugattiját.

A Bugatti Centodiecit egy W16-os, 8.0 literes, 1600 LE-s motor hajtja, amivel 0-ról 100 km/órára 2,4 másodperc alatt gyorsul, a végsebessége pedig 380 km/óra. Ide kattintva lehet megnézni egy videót róla.

Ronaldónak áll a garázsában egy Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse is, szóval nagyon rajong ezért a sportautó márkáért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás