promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva káromkodással szólt be Dzsudzsák Balázs, de ettől még a tiszteletre tanít mindenkit
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Férfiak egymás között.

Az a jó a sportban, hogy le tudod vezetni a feszültséget. Azt szokták mondani, - például jelen esetben a fociban -, hogy ami a pályán történik, az ott is marad. S azért lássu be, mindig történik valami a meccsek alatt.

A minap volt a Ferencváros és Debrecen között zajló meccs, amit végül a Ferencváros nyert meg 2:0-ra. Igen ám, csak hogy a végeredmény, vagyis az egész meccs lefújása előtt már megtörtént a baj, és Dzsudzsák Balázs valamint Ryan Mmaee összebalhézott.

Röviden: a 92. percben Dzsudzsákot leszerelte a fradi támadója az oldalvonalnál, és ezzel még nem is lehetne probléma, hiszen a foci általában ezekről szól. Csakhogy a magyar fenegyerek beszólt Mmaeenek, aki erre elköpött Dzsudzsák felé. A magyar válogatott erre csak annyit kérdezett a másoktól, hogy

„Mi a f*szt csinálsz b*zdmeg?"

Mindkét játékos megúszta a végén piros-, illetve egyéb színű lap nélkül. A videó azóta természetesen felkerült minden sporttal foglalkozó sajtóorgánumra:

Dzsudzsákot pedig nem olyan fából faragták, aki hamar túllendül az ilyen dolgokon, így kicsit sem volt meglepő, amikor az Instagram Storyjába kitett egy képet, amire azt írta rá angolul, hogy

„a foci a tiszteletről szól."

- közölte le a Ripost.

De ha a tiszteletről szól a játék, akkor Dzsudzsák egyáltalán miért kötekedett az ellenféllel? Költői kérdés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás