promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz keményen beszólt Messinek és Dzsudzsák Balázsnak
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz nem tudja feldolgozni, hogy egyes férfiak népszerűbbek nála a nők körében, ezért beszólt Lionel Messinek és Dzsudzsák Balázsnak is.

A különös eszmefuttatásairól híres Alekosz sosem titkolta élete egyik legnagyobb vágyát, hogy szexuálisan kielégíthessen egy női elítéltet. Ebben az ügyben keresett fel egy börtönt, ahol azt a választ kapta, hogy a jogszabályok erre nem adnak lehetőséget. Alekosz természetesen hangot adott csalódottságának.

Szinte még fel sem dolgoztuk az előző húzását, máris újabb őrülettel állt elő a ValóVilág 4. szériájának győztese. Alekosz ugyanis nem tudja elfogadni, hogy egyes férfiak sikeresebbek nála a nők körében, ezért keményen beleállt Lionel Messibe és Dzsudzsák Balázsba, de fontolóra vette, hogy levelet ír az UFA-nak (mivel az említett focistáknak semmi közük sincs az oroszországi Ufa városának labdarúgócsapatához, minden bizonnyal az UEFA-ra gondolt).

„Holnap, levelet írok az UFA-nak. Lionel Messit emeljék ki a labdarúgásból! Nincs szükség az ilyen elemekre. Nem is értem, a tinilányok miért is vannak oda érte. Hisz, csak egy futballista! Nem több. Fölveszi a havi milliókat, aztán még egy Barbershopba se képes elmenni az. Intelligens férfi, borotválkozva van. Komolyan nemértem, a tinilányok mit esznek rajta?! Hisz, csak egy futballista?! Nem több”

– kezdte a posztjában Alekosz, majd azonnal áttért Dzsudzsákra:

„Azt sem igazán értettem, hogy a múltkor a Bobban miért Dzsudzsák Balázshoz mentek oda a lányok, amikor én is a helyiségben voltam. Nem is ért a nőkhöz! Gólt rúgni, meg még sosem láttam. Nem értem, mi ez a fene nagy rajongás ezekért a férfiakért, akiket egyébként ismeretlenül, meg sem lehetne különböztetni egy kofától, a piacon”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás