promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elvetemült támadás: hátba rúgta a szurkoló a focistát, aki a lefújást követően szaladt be a pályára
Borítókép:  Profimedia - Salih Ucan reklamál éppen egy másik mérkőzésen a Fatih Karagümrük ellen.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alapból is feszült volt a hangulat az Ankaragücü – Besiktas találkozón.

A Besiktas azért elég híres labdarúgó csapat, azonban az Ankaragücü-t már kevesebben ismerhetik. Utóbbi is szintén egy török labdarúgóklub, melynek a székhelye Törökország fővárosa, Ankara.

Az új idényt az első osztályban kezdték, de eddig nem muzsikálnak túl jól. Egy döntetlen mellett három vereségük van, szóval egyetlen ponttal az utolsó helyen tanyáznak. A Besiktas most jól indított, mivel 13 ponttal jelenleg az első helyen állnak.

Az Ankaragücü – Besiktas meccs végül 2-3-ra végződött, vagyis utóbbi alakulat zsebelte be a három pontot. A Besiktas győztes gólját a francia Kévin N’Koudou vágta be büntetőből.

A mérkőzést lefújták, de ekkor kezdődött csak az igazi balhé. Az egyik hazai szurkoló eszméletlen gyorsasággal szaladt be a pályára, és hátba rúgta Salih Ucant, az isztambuli csapat középpályását. A videót az Origo szúrta ki a Redditen.

Ucan csapattársai rögtön felkapták a fejüket az elvetemült támadásra, és segítettek leteperni az ámokfutót. Aztán nem csillapodtak a kedélyek, és a két csapat között is kialakult egy kis dulakodás.

A játékvezető nem volt elnéző, és a segítségnyújtásban az egyik főszerepet játszó Josef de Souzát piros lappal kiállította. Azt már az egyik YouTube videón lehet látni, hogy a megvadult szurkolót az egy csapatnyi biztonsági embernek kell lefognia is kivinnie a pályáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás