promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeverték az FC Barcelona sztárját a 4-0-s győzelem után
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az FC Barcelona játékosa nem állt be a Valladolid ellen, de ez volt a legkisebb gondja.

A spanyol bajnokságban a két nagy gigász, vagyis az FC Barcelona és a Real Madrid is pályára lépett vasárnap. Utóbbi simán nyert 4-0-ra a Valladolid ellenfeleként, míg utóbbi kicsit nyögvenyelősen, de győzni tudott az Espanyol ellen. Ott sokáig döntetlen volt az állás, de a Real Madrid két gólt is bepofozott a végén. Az Espanyol vesztét az is megpecsételte, hogy a kapusukat kiállították.

A Barcelona csapatánál Lewandowski duplázott, és mellette gólt lőtt Pedri, valamint Robert. Pierre-Emerick Aubameyang végül a padról nézte meg a mérkőzést, akinek a végén ellátták a baját.

Azt rögtön emeljük ki, hogy Aubameyangot nem a dühös Valladolid drukkerek vették körbe, hanem négy betörő fegyverekkel és vasrudakkal.

A focista otthonába hétfő hajnalba törtek be, és a rablók megverték Aubameyangot, valamint a feleségét is. A Barcelona szomszédságában fekvő, tengerparti házban állítólag ott volt a két kisgyerekük is, azonban őket nem bántották.

A bűnözők futballistát és feleségét a széfük kinyitására kényszerítették, majd onnan ékszereket vittek el. A rablók a zsákmány megszerzése után egy Audi A3-assal elmenekültek. (Ennél feltűnőbb színű kocsival nehéz lett volna.)

A sajtóértesülésekben ilyenkor sok az ellentmondás, így nehéz kibogozni mi történt pontosan, de később mindenre fény fog derülni. Nem ez az első eset, hogy a Barcelona játékosai rablás és lopás áldozatává váltak.

Közben Aubameyangot csábítgatja a Chelsea, de még nem tudni, hogy klubot fog-e váltani. Ezt lehet afféle jelnek fogja tekinteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás