promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő fotók kerültek fel az internetre Cristiano Ronaldo ritkán látható testvéréről, tényleg mint két tojás?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A reá hasonlító testvért úgy hívják, hogy Hugo dos Santos Aveiro.

Cristiano Ronaldo eredeti teljes neve pedig az, hogy Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro. A Magyarországon is óriási rajongótáborral rendelkező focista jelenleg az angol topligában szereplő Manchester United kötelékében áll, Portugáliában, Funchal-ban született, és három testvére is van, akik közül ketten lányok, és csupán egy fiútestvére van. A két lánytestvért, Elmának és Liliana Cátiának hívják.

Szinte senki nem tudja, de Ronaldo a keresztnevét édesanyja az Amerikai Egyesült Államok volt elnöke, Ronald Reagan után adta fiának, ugyanis akkoriban ő volt a kedvenc színésze.

A sztárfocista testvérét, Hugót csak nagyon ritkán lehet látni Ronaldo mellett, még ritkábban pózolnak közösen a kamerának, ám közelebbről nézve kicsit tényleg észrevehető a hasonlóság, még akkor is, ha nem reflektálhatunk a két testvérre úgy, mint két tojás. Korábban pedig Ronaldo számos családi sztorit osztott meg, az egyikben pedig éppen bátyájáról mesélt, hogy mentette meg őt számtalan függőség szorításából. Ronaldo fizette ugyanis testvére rehabilitációs ellátását is az évek során.

Rondaldo bátyja amúgy most a madeirai Ronaldo Múzeumot vezeti, a két testvér pedig nagyon bensőséges kapcsolatot ápol egymással. Azt is tudni lehet, hogy a focista a keresztapja Hugó fiának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás