promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: megvan Cristiano Ronaldo hol folytatja a pályafutását
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg volt a pletyka Cirsitano Ronaldóval kapcsolatban.

A Premier League csapatok már belevágtak a felkészülésbe, mivel beindult a visszaszámlálás, és augusztus elején indul az angol bajnokság. A legtöbb klub most is gőzerővel győzködi a kiszemelt focistákat, hogy náluk lesz a legjobb dolguk.

A Manchester United nem teljesített túl jól a szezonban, mivel hatodik helyen végzett, így lemaradt a Bajnokok Ligájáról. Ezért is keltek szárnyra a pletykák, hogy Cristiano Ronaldo aztán nem fog az Európa Ligában futballozni, így el fogja hagyni a Vörös Ördögöket.

Szóba került a Chelsea, de még a Bayern München is, azonban ott a vezetőség rögtön reagált, hogy ők bizony nem akarnak lecsapni rá.

A 80-szoros angol válogatott exhátvéd, Rio Ferdinand úgy vélekedett, a portugál egy született győztes, nem csoda tehát, ha nem akarja kivárni, amíg a Manchester United összeszedi magát.

Azért is erősödött fel minden híresztelés, mivel a portugál támadó nem utazott el a Manchester United csapatának nyári túrájára a felkészülési időszakban. Az új edző, Erik Ten Hag azonban igyekezett helyretenni a dolgokat.

„Ronaldo nem eladó, a terveink között szerepel, most személyes problémái miatt nincs velünk. Vele tervezzük a következő szezont is. Hogy hogyan tegyük boldoggá őt? Azt még nem tudom, de várom, hogy együtt dolgozhassunk”

– idézte a menedzsert a goal.com, aki az edzőtáborban tartott sajtótájékoztatót.

Cristiano Ronaldnak alapból 2023. júniusáig van szerződése a Manchester United csapatával, ők meg valószínűleg csak egy elég borsos összegért válnának meg tőle. Ettől függetlenül még benne lehet a pakliban, hogy Ronaldo abszolút nem érzi ott jól magát. Hamarosan kiderül, hogy a MU ismét ott tud-e lenni a nagycsapatok között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás