promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most beleshetsz Cristiano Ronaldo párjának a mellei közé
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo kedvese először egy dögös, majd egy aranyos fotót osztott meg.

Egyszer biztosan Cristiano Ronaldo is vissza fog vonulni, de az nem most lesz. A Manchester United portugál klasszisa hisz abban, hogy a csapata fel fog támadni, és a szurkolók ismét büszkék lesznek a Vörös Ördögökre.

Az elmúlt szezon nem sikerült túl fényesen az angol csapat számára. A MU csak a hatodik helyre tudott felkapaszkodni a Premier League-ben, pedig nem voltak messze, hogy indulhassanak a Bajnokok Ligájában, azonban Tottenham összeszedte magát a végére.

Cristiano Ronaldo és a csapata így csak az Európa-ligában mutathatja meg nemzetközi porondon, hogy mit tud.

Ez azt is jelenti, hogy Ronaldónak jelenleg esze ágában sincs távozni a süllyedő hajóról, inkább az angol csapattal szeretne visszaérni a csúcsra.

A családi életében közben minden a legnagyobb rendben. Aki kíváncsi, hogyan éli a mindennapjait CR és a kedvese, az mindenképpen nézze meg a Netflix dokumentumfilm-sorozatát.

A gyönyörű Georgina Rodgríguez nem rég osztott meg egy fotót, ahol beleshettek kicsit a mellei közé. Ha lapoztok egyet, akkor utána feltűnik Cristiano Ronaldo is.

A másik fotón már nincsen romantika, hanem a magánrepülőgépen ott van az egész család. Feltűnik a két hónapos Bella Esmeralda is, aki Georgina Rodgríguez karjaiban pihenget. Itt is érdemes lapozni, és akkor Ronaldóék újszülött babáját megnézhetitek közelebbről is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás