Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csúnyán lebukott Lionel Messi – őrülten szétcsúszott a PSG támadója, és erre bizonyíték is van

Csúnyán lebukott Lionel Messi – őrülten szétcsúszott a PSG támadója, és erre bizonyíték is van

Sport & Szabadidő

Csúnyán lebukott Lionel Messi – őrülten szétcsúszott a PSG támadója, és erre bizonyíték is van

Sport & Szabadidő

BTP 12:52

A hétszeres aranylabdást jelenleg nem érdekli semmi a bulizáson kívül.

Lionel Messi számára nem alakult a legfényesebben az elmúlt szezon, ami miatt rengeteg kritikát is kapott. Az argentin támadó 34 tétmeccsen 11 gólt és 15 asszisztot jegyzett, ami hozzá képest elég nagy visszaesés.

Természetesen Messi már nem is ér annyit, mint fénykorában. Nagy kérdés, hogy már megbánta-e, hogy a PSG-hez igazolt, és vajon gondolkozik-e a váltáson. Azóta természetesen futószalagon érkeznek a pletykák, hogy az argentin legenda visszatérne az FC Barcelona csapatához.

Erre még nem most fogunk választ kapni, mivel Messit nem igazán érdekli más, csak az, hogy ki tudja kapcsolni az agyát, és bulizhasson egy jót.

A Paris Saint-Germain támadójának nemcsak a családja, hanem a barátai is vele tartottak egy kis kiruccanásra. A születésnapján ott volt az uruguayi Suárez és a spanyol Cesc Fábregas. A kibérelt jachton még Messi csodás feleségét is elcsípte egy lesifotós, ahogyan falatnyi bikiniben sütteti magát.

Az argentin zseni állandóan kemény szabályok szerint éli az életét, így most úgy döntött, hogy végre teljesen elengedi magát a 35. születésnapján. Sokáig tarthatott a parti, és Messi jó sok piát guríthatott le a torkán, mivel délután 18 órakor még nem lehetett felébreszteni a következő napon.

Az idézőjelbe téve „kompromittáló” képet Suárez osztotta meg. Ez Instagramon csak 24 órán keresztül volt elérhető, de a Blikknek köszönhetően ide kattintva meg tudjátok nézni. Messi talán még sosem ütötte ki ennyire magát.

Ha a PSG sztárja ennyit aludt, akkor remélhetőleg nem másnaposan ébredt fel.

Messi és Suárez felesége 2017-ben nyitott együtt butikot Barcelonában, szóval még a feleségeik is jó kapcsolatot ápolnak.

Borítókép: Profimedia