promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Lionel Messi 3 milliárd forintos, csúcsmodern háza Barcelona mellett, le fog esni az állad is! - videó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Messi-nek egy igazi kacsalábon forgó palotája van.​

A futballvilágban az év egyik legfontosabb híre volt a zseniális focista, Lionel Messi átigazolása a Barcelonából a Paris Saint-Germain csapatába. Sokáig csak suttogták a lehetőségét az argentin klasszis távozásának, majd 2021 júliusának végén robbant a hír, hogy a váltás immár valóság, nincsenek többé kérdőjelek.

A 34 éves játékos 2004 és 2021-ben játszott az FC Barcelona elsőszámú csapatában, 520 meccsen lépett pályára a gránátvörös-kékek mezében, és egészen elképesztő, de 474 gólt szerzett ezeken a mérkőzéseken.

Messi és családja jelenleg a francia fővárosban, Párizsban lakik egy luxusingatlanban, de a barcelonai otthonukat egyelőre nem adták el. A ház Castelldefels-ben található, amely egy 60 ezer fős kisváros Barcelona tartományban. A Camp Nou és Messi otthona között mindössze 20 kilométer a távolság.

Messiék 2 millió dollárért, hozzávetőlegesen 630 millió forintért vásárolták a házat. A Tribuna úgy tudja, hogy a ház átalakítására további 7 millió dollárt, azaz több mint 2 milliárd forintot áldoztak, annak érdekében, hogy olyan legyen, amelyet elképzeltek maguknak.

A kertben úszómedence mellett focipálya és játszótér is található. A környéken pedig felmentek az árak, mióta a világsztár és a családja odaköltöztek.

A szuperotthon belsejéről csak nagyon kevés fotó és videó készült az évek alatt, annyi azonban látszik, hogy az interiort a mediterrán stílus uralja, a színek lágyak, főleg a bézs és a barna dominálja a tereket.

A csodálatos házból a kilátás is lenyűgöző, ezt pedig nemrégiben Messi felesége, Antonela Roccuzzo mutatta meg nekünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás