promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Beckham fia túlszárnyalta apját jóképűségben? Ez a kép választ ad a kérdésre - fotó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legenda fia modellkedik.

David Beckham a kilencvenes évek végének és a 2000-es évek elejének ikonikus angol labdarúgója volt, aki a Manchester United-ben lett sztár, majd utána rengeteg más óriási klubban is megfordult, többek között a Real Madridban és az AC Milanban is. Végül az Egyesült Államokban kötött ki, ahol megmártózott a showbizniszben.

David Beckham tagja volt az 1999-es bajnok Manchester Unitednek-is, a híres triplázásban is benne volt, sőt, a Bayern München elleni legendás fordítás egyik főszereplője volt, hiszen az ő két szögletéből született minden idők (talán) két legtöbbet visszajátszott és felidézett gólja.

David Beckham ma sem távolodott el labdarúgástól, hiszen Amerikában ma klubtulajdonos, az Inter Miamit vezeti. Fiai közül Romeo lett profi focista, 2021 szeptemberében mutatkozott be az amerikai harmadosztályban szereplő Fort Lauderdale színeiben. Elsősorban jobbszélsőként számítanak rá a klubnál. Pár héttel ezelőtt Romeo bemutatkozott apja csapatában is.

A gyermekek közül ő az, aki legjobban hasonlít a jóképű papára, sőt, rengeteg hozzászólás szerint túl is szárnyalja David-et.

Romeo James Beckham modellkedik is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás