promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Beckham kiakasztotta az embereket: sokan felháborodtak azon, amit a lányával csinált
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

David Beckham megosztott képei nagy visszhangot váltottak ki a követői körében - sokan nem helyeslik, amit csinált.

David Beckham már négy gyermekkel büszkélkedhet, akiket az eddigi megosztásaiból ítélve kifejezetten imád. Utolsó posztja azonban nagy port kavart, ahol lányával látható a focista világsztár.

Az egyik képen ugyanis az apuka szájon puszilja a kislányát. 

A kommentelők egy része kiakadt ezen és kritizálni kezdte Davidet. Volt olyan, aki kérdőre vonta a sztárt, mert szerinte ez furcsa és helytelen. Olyan is akadt, aki szerint már túl nagy a lánya ahhoz, hogy a szájára adjon neki puszit. 

„Nagyon édes, de kérlek, ne csókold szájon a lányodat”

- írta egy hozzászóló.

És ezek még csak az enyhébb negatív megszólalások voltak.

„Hagyjátok abba ezt az undorító szájrapuszit! Kérlek! Nem helyes, ha egy szülő szájon csókolja a gyerekét"

- szólította fel egy másik kommentelő az apukát.

A másik tábort pedig azok erősítették, akik kiálltak mellette. Szerintük normális, és inkább azt hangsúlyozták, hogy az apa-lánya szeretet mennyire fontos és felbecsülhetetlen. Az egyik felhasználó például kiemelte, hogy ő minden egyes alkalommal megcsókolja apukáját vagy anyukáját, amikor csak látja őket, és egyáltalán nem értette mi a probléma ebben.

 „Ezek az emberek, akik azt mondják, hogy nem helyes szájon csókolni a lányodat, őrültek! Én még mindig szájon csókolom a lányomat, amikor látom, pedig már 32 éves!”

- csatlakozott egy másik a vitához.

Nem először fordul elő azonban, hogy David Beckhamet kérdőre vonják, amiért szájon csókolja kislányát. Pár évvel ezelőtt már posztolt egy hasonló képet, amin még 5 éves volt Harper. A focista egy élő beszélgetésben elárulta, hogy minden gyerekét szájon csókolja és szerinte ezzel nincs semmi probléma. Őt és feleségét egyszerűen így nevelték, ők így nőttek fel és így nevelik saját gyermekeiket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás