promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oltári nagyot káromkodott a csodálatos női olimpikon élő adásban, ezt már nem lehetett kisípolni - videó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csodálatos kiengedése mindenféle gőznek! Örömittas felkiáltás, dicsőséges káromkodás. Mélyen emberi, őszinte és vicces jelenet egy olimpiai aranyérem megszerzése után.

Kaylee McKeown ausztrál olimpikon 100 méter háton nyert aranyérmet a tokiói olimpián, majd azonnal rapid interjút adott a Channel Seven nevű csatornának, és ez a beszélgetés nem volt épp mindennapi, még a riportert is meglepte a lány örömittas káromkodása.

Pedig a lánynak csak azt mondták, hogy üzenjen valamit az otthoniaknak is, aztán ledobta az F-bombát élő egyenes adásban. Kaylee McKeown azonnal elvörösödött, hangosan nevetett, de vele kacagott az egész stáb is.

Szinte látszódott a képkockákon, hogy mindenféle felgyülemlett feszültség most ezzel az egy, véletlenül elejtett mondattal kijött belőle. És azonnal meg is könnyebbült.

Amúgy Kaylee McKeown nemcsak aranyat nyert, de egyúttal olimpiai rekordot is úszott, nem egyszerűen győzelmet aratott, hanem óriásit versenyzett az ellenfeleivel és az idővel is.

Az ausztrál tévénézőknek amúgy nem újdonság, hogy a versenyzők a futamok után elkáromkodják magukat, hiszen rengetegszer megtörtént már korábban is, legtöbbszőr pedig az a bizonyos F-betűvel kezdődő szó hagyja el a sportolók száját.

Íme a nagy felvétel, amelyben 0:47-nél hangzik el a káromkodás:

(via The Sidney Morning Herald)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás