promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki a csodaszép női olimpikon lába közét bámulta, furcsa látvány tárult eléjük
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az olimpiákon rendszeresen előfordulnak ilyenek. A fura szabás, a színek vagy éppen a ruhák anyagai épp olyanok, hogy vonzzák a tekintetet, vagy éppen könnyen szakadnak.

Lilly King amerikai úszó meze hozta most zavarba az embereket, de mielőtt mutatnánk a képet, nézzünk egy kis fura dressz történetet. És kezdjük rögtön egy tokiói esettel.

A japánok olimpiáján volt a most bemutatatásra kerülő szettnél egy sokkal kirívóbb ruhadarab is. Akkor a norvég Kristian Blummenfelt került rá az újságok címlapjaira úgy, hogy szinte átlátszó futódresszt viselt, pedig a pláne nem is ez lett volna, hanem az, hogy aranyérmet nyert triatlonon, ami óriási teljesítmény. Mégis a híres "fekete csomag" vált maradandóvá az egész óriási versenyből.

Mivel jöttek a kommenthuszárok, és azonnal rászálltak a ruha tervezőjére.

Korábbi olimpiákon is rendre megtörténtek az ilyen események, és ahogy a bulvármédia hatalma egyre erősebb lett a világon, úgy egyre több fura történésről és esetről hallhatunk. Egy orosz jégtáncos rossz szabású ruhája miatt például olyan intim korizásba hajló képek és videók készültek róla az egyik versenyen, hogy az internetre feltöltött felvétel alatt szinte kiégett a megtekintésszámláló a pörgés közepette.

De van olyan eset is, hogy a ruha szexisége egyszerűen abból fakad, hogy így lehet jól használni, valakinek így kényelmes. Olga Graf orosz gyorskorcsolyázó például szándékosan vette lezserre a figurát, egyszerűen lecipzározta a felsőjét. Mint elmondta egy interjúban, teljesen kiment a fejéből, hogy a 2010-es években ebből valószínűleg Youtube-videó lesz. Nem tévedett, a róla készült videó óriási karriert futott be az interneten.

De olykor történnek cifrább esetek is.

Sochiban a téil olimpián egy 17 éves orosz fiú, a csapat legfiatalabb tagja például macskás védőmaszkban csúszott le a hegyről a versenyen (erről a fura látványról sajnos csak egy kép maradt meg ezen az oldalon).

Az idei olimpián ráadásul már a TikTok is beszállt a játékba, első körben pedig az amerikai női úszócsapat öltözetére szálltak rá a kommentelők, akik szerint zavarba ejtő lett a dizájn. Sok felhasználó megjelölte a céget, a TYR-t is, amely a ruhát készítette, kérdezve, hogy mi értelme volt, hogy pont ezen a helyen tették sötétebbre a ruhát, hogy teljesen odavonzza a tekinteteket.

A közösségi oldalra feltöltött kép amúgy Lilly Kingről készült, aki női 100 méter mellen nyert bronzot az idei olimpián.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás