promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sírni fogsz a nevetéstől! Itt a legviccesebb „olimpiai videó”, már milliók röhögnek hangosan - videó
Borítókép:  Youtube / Screenshot
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A király visszatért, és az új videója maga az átverés művészetének egyik csúcsteljesítménye. Rémi Gaillard új alkotása egy ízig-vérig olimpiai prankvideó.

Rémi Gaillard valószínűleg az egyik legvicesebb francia Youtube-alkotóművész, aki görbetükröt tart a városi polgárság elé, olyan helyzetbe navigálva őket, hogy onnan ne tudjanak kiszabadulni a racionális gondolkodásuk segítségével. Ha találkozol Rémi Gaillard-dal, csupán egyet tehetsz, el kell menned az irracionalitásba, fel kell venned az absztrakt kesztyűdet, és olyan szemmel kell a világra nézned, ahogy még előtte sosem tetted.

Rémi Gaillard megtévesztő-művész 2002-ben tört be a popkultúra színpadára, amikor olyat tett, mint még előtte senki. A Francia Kupa fináléjában egyszercsak beállt a Lorient csapat tagjai közé a díjátadó alkalmával, és ő is kezet rázott a francia államfővel, Jacques Chirac-kal.

Most a megtévesztés fenegyereke ismét előrukkolt egy elképesztően ütős videóval, méghozzá a tokiói olimpiára összeválogatott prankekkel, amelyekben váratlan helyeken jelenik meg, és az olimpia egy-egy sportágát váratlan szituációkban mutatja be nekünk.

Persze ezeken azok lepődnek meg legjobban, akik a nagy mutatvány elszenvedői. Rémi ugyanis, ha már kinézte célpontját, 100 százalékos erőbedobással veti bele magát a nagy feladatba.

De ezeken kívül is rengeteg vicces videót találhattok Rémi oldalán a Youtube-on. Ha a személyes kedvenceinket kellene így hirtelen előkaparni, akkor nem lennénk könnyű helyzetbe, hiszen mindegyik videó zseniális, az egyik megnézése után azonnal rákapunk a következőre.

Majd csak azt vesszük majd észre, hogy több órája a gép előtt ülünk, és hangosan nevetünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás