promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meg akar szabadulni játékosától a Barcelona
Borítókép:  LLUIS GENE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona a téli átigazolási időszakban szeretné eladni a nyáron a Bayern Münchentől, kölcsönből visszaérkező játékosát, Philippe Coutinhót.

Több, a Barcelona belügyeit jól ismerő forrás (köztük az AS) is arról ír, hogy a klub a téli átigazolási időszakban meg akar szabadulni Philippe Coutinhótól. A Barca ideiglenes elnöke, Carles Tusquets január 24-e előtt szeretné eladni játékosát.

Azt a labdarúgót, akit 2018 januárjában, Neymar távozását követően (brazil társa pótlására) szerződtetett a katalán klub, de olyannyira nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, hogy másfél évvel érkezését követően a kölcsönszerződés keretében a Bayern Münchenhez került. A bajoroktól 2020 augusztusában Coutinho német bajnoki címmel és Bajnokok Ligája-győzelemmel tért vissza, de a jelenlegi állás szerint mehet is tovább.

A hírek szerint a klub két tényező miatt adna túl labdarúgóján:

egyrészt túl magas a fizetése, másrészt a csapat fiatal játékosa, Pedri jobb, felülmúlja őt.

Abból a szempontból ellentmondásos az értesülés, hogy egy korábbi Marca-cikk szerint Ronald Koeman közölte a klub vezetőségével, a 2020/2021-es idényben igényt tart Philippe Coutinhóra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás