promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az új Barca-edző ezekkel a játékosokkal erősítené csapatát
Borítókép:  ADRIA PUIG / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az újonnan kinevezett Barcelona-edző, Ronald Koeman már le is tette kívánságlistáját a klub vezetőségének asztalra. Mutatjuk, kik azok a játékosok, akikkel megerősítené csapatát a holland szakember.

Ahhoz, hogy a Barcelona újra versenyképes legyen erősítenie kell keretét a következő szezonra. A csapat újonnan kinevezett vezetőedzője jól tudja ezt, s több játékost is szeretne a katalán klubhoz csábítani, annak érdekében, hogy a 2020/2021-es idényben minden sorozatban versenyképes együttese legyen. A holland tréner, Ronald Koeman kifejezetten ragaszkodik honfitársa, Donny van de Beek szerződtetetéséhez. A tízszeres válogatott labdarúgó árát jelenlegi klubja, az Ajax 55 millió euróban szabta meg. 

De Donny van de Beeken kívül is akadnak még futballisták Koeman kívánságlistáján:

  • A legjobb évein már túllevő Gerard Pique és a sokszor sérüléssel bajlódó Samuel Umtiti helyére érkezne a La Masia (ez a Barcelona akadémiája) nevelés Eric Garcia a Manchester Citytől;
  • Jordi Alba helyére, pótlására, konkurenciájára jönne Jose Luis Gaya a Valenciától;
  • míg a támadókhoz csatlakozna Lautaro Martinez, aki a felsorolt játékosok közül a legdrábább, az Inter ugyanis kivásárlási árát 120 millió euróban határozta meg – írja a Forbes.

A Barcelonának október 5-ig kell úgy toldoznia-foltoznia keretén, hogy az megfelelő legyen a következő idényre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás