promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lionel Messi bejelentette, hogy már 2020 nyarán elhagyná a Barcelonát?
Borítókép:  Lionel Messi. Forrás: AFP/Manu Fernandez.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brazil sajtóértesülés szerint a Barcelona csapatkapitánya, Lionel Messi meghozta azt a döntést, amelyre egyetlenegy katalán drukker sem akart gondolni ezidáig.

Örökké emlékezetes nap lesz a focirajongók számára 2020. augusztus 14-e, hiszen ekkor szenvedte el egyik legsúlyosabb vereségét nemzetközi porondon az FC Barcelona. A német gálaelőadás után azonnal megkondultak a vészharangok Lionel Messi távozásával kapcsolatban.

A katalán klubhoz közel álló sport.es már a BL-mérkőzés másnapján megszellőztette, hogy az olasz Inter vezetői újra megpróbálják leigazolni az argentin világsztárt. Azóta állítólag az angol Manchester City is bejelentkezett.

Eme tények fényében különösen érdekes, hogy a brazil Esporte Interativo televíziós csatorna vasárnap este szenzációs hírrel jelentkezett. Értesülésük szerint

Lionel Messi bejelentette a Barcelona vezetőinek, hogy a szakmai elképzelések hiánya miatt 2020 nyarán elhagyná a katalán sztárcsapatot.

A csatorna egy, a klubhoz közeli informátorra hivatkozva azt írja, hogy Messi még soha nem akarta ennyire elhagyni a Barcelonát, mint most. A csapatkapitány kivásárlási ára 700 millió euró, ám szerződése csak 2021 nyaráig érvényes. A brazil portál szerint ahhoz, hogy Messi maradjon, a klub vezetőinek egy tetszetős jövőképet kellene felvázolniuk, ami a jelen esetbe szinte elképzelhetetlen.

A Barca-elnöke korábban már elmondta, hogy a nyári átigazolási szezonban fognak tudni igazán nagy nevű játékost igazolni (ennek ellenére a klub már bejelentette Miralem Pjanic, Matheus Fernandes, Pedri és Trincao szerződtetését), mert a koronavírus-járvány megtépázta a klub költségvetését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás