Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tényleg lehetetlen, hogy Lionel Messi az Interhez igazoljon?

Tényleg lehetetlen, hogy Lionel Messi az Interhez igazoljon?

Sport & Szabadidő

Tényleg lehetetlen, hogy Lionel Messi az Interhez igazoljon?

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.07.31. 18:48

A Gazzetta dello Sport szerint az Inter négy szezonra szóló, évi 65 millió eurós fizetéssel csábítja magához Lionel Messit.

„Ezeknek a szóbeszédeknek egyszerűen semmi alapjuk nincs. Messi nem lesz az Inter játékosa, még a fantasy football játékban sem”

– nyilatkozta Antonio Conte, az Internazionale vezetőedzője korábban. Az, hogy a szóbeszédből valóság legyen, nehezen elképzelthető, bár a Gazzetta dello Sport szerint mégsem annyira.

Egyrészt mert Messi édesapja, egyben ügynöke nemrég házat vásárolt Milánóban, ráadásul a milánói klub irodájának közelében. Másrészt pedig azért, mert az Inter korábbi elnöke, Massimo Moratti szerint, az, hogy Lionel Messi az Inter játékosa legyen egyáltalán nem megvalósíthatatlan álom.

Az olasz újság most arról ír, hogy az argentin játékosnak az Inter négy szezonra szóló, évi 65 millió eurós fizetést ajánl. Ha már fizetés, a legutóbbi értesülések szerint a Barcelona hajlandó heti 1,15 millió fontot, azaz (jelenlegi árfolyamon számolva) 440 640 041 forintot fizetni játékosának, de ez az összeg még nem tartalmazza a személyhez fűződő jogokból és bónuszokból befolyó összeget, amellyel együtt a heti fizetés 1,6 millió font, azaz 613 064 405 forint is lehet.

Természetesen az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu abszolút biztos abban, hogy Lionel Messi meghosszabbítja szerződését a katalán klubbal.

Borítókép: AFP

Legolvasottabb hírek