promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barca-játékos visszavágyik a Premier League-be
Borítókép:  MIKEL TRIGUEROS / URBANANDSPORT / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Philippe Coutinho szívesen visszatérne a Premier League-be. A Chelsea-nek pedig támadófronton lenne szüksége erősítésre. Kérdés, hogy a jelenlegi helyzetben megtudnak-e egyezni a felek.

A brazil támadó, Philippe Coutinho három évvel ezelőtt, 145 millió font ellenében igazolt a Liverpooltól a Barcelonához. De a játékos – ahogy szokás mondani – egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Igaz, az a feladatkör, amelybe Coutinhót a katalán klubnál beillesztették nem feltétlenül illett hozzá, nem hozta ki a benne rejlő erősségeket. A Barcelona pedig 2019 nyarán a Bayern Münchennek adta kölcsönszerződés formájában a támadót.

Most azonban úgy tűnik, hogy a bajor klub, bár hiába adott számára a lehetőség, nem fogja végleg megvásárolni Philippe Coutinhót. A katalán klub azonban mindképp túl akar adni a játékoson, ezért – a SkySport infomációi szerint – felajánlotta őt a Chelsea csapatának.

A brazil labdarúgó ügynöke, Kia Joorabchian elmondása szerint ügyfele szívesen visszatérne a Premier League-be, ráadásul a londoni kékeknek szüksége is lenne támadóra, hiszen Pedro, Willian és Olivier Giroud szerződése is lejár 2020 nyarán. A nagy kérdés, hogy a koronavírus járvány okozta gazdasági helyzetben megtudnak-e egyezni a felek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás