promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Pogba a legtúlértékeltebb játékos, akit életemben láttam"
Borítókép:  OZAN KOSE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Manchester United-játékos, Paul Pogba ügynöke Mino Raiola jelezte, ügyfele és az angol klub közötti kapcsolatnak vége van. „Paulnak új csapatra, levegőváltozásra van szüksége" – fogalmazott Raiola. A hír terítékre került a Sky Sports Monday Night Football című adásában, a korábbi Liverpool-védő, Jamie Carragher pedig nem fogta vissza magát.

A Manchester United-játékos, Paul Pogba szerződésében van egy hosszabbítási opció, amennyiben mindkét fél rábólint erre, akkor a labdarúgó 2022-ig maradhat az angol klubnál. De nagyon úgy tűnik, a United hiába élt ezzel a lehetőséggel, Pogba másképp viszonyul a helyzethez. Erről a francia középpályás ügynöke, Mino Raiola beszélt a Tuttosportnak adott interjújában. 

„Azt mondhatom, hogy Pogba és a Manchester United közötti kapcsolatnak vége van. Paul boldogtalan a Unitednél. Már nem képes úgy megmutatni magát, ahogyan azt szeretné, és, ahogy azt elvárják tőle. Paulnak új csapatra, levegőváltozásra van szüksége. Mindkét fél számára az lenne a legjobb, ha Pogba a következő átigazolási időszakban távozna. Amennyiben ez nem történik meg a United azt kockáztatja, hogy ingyen engedi el játékosát, hiszen a focista nem akar szerződést hosszabbítani. Aki pedig ezt nem érti, nem ért a futballhoz" 

– fogalmazott igen egyértelműen Mino Raiola.

Az eset azonnal a Sky Sports Monday Night Football című adásának témaja lett, ahol ott ült a csatorna egyik szakérője, Jamie Carragher. Az egykori Liverpool-védő a múltban már többször kritizálta Paul Pogbát, s a hír hallatán se kellett sokat várni a kifakadására – olvasható a Daily Mailen.

„Meg kell szabadulni tőle. Ezt mondom egy éve. A legtúlértékeltebb játékos, akit életemben láttam. Mindketten szégyenteljesek. Az ügynökök napjainkban nemcsak ügynökök, hanem szülők, legjobb barátok, pénzügyi tanácsadók, ők foglalják a nyaralást, együtt nyaralnak. Ezek ketten össze vannak nőve. Ő lesz Pogba legjobb barátja," – fogalmazott. 

Carragher szerint egyszerű a helyzet, a Manchester Unitednek el kell adni a középpályást.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás