promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sir Alex Ferguson korábbi segítője Paul Pogbát kritizálta
Borítókép:  PAUL ELLIS / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rene Meulensteen, Sir Alex Ferguson korábbi segítője szerint a Manchester United játékosa, Paul Pogba nem dolgozik elég keményen. A szakember úgy véli, hogy csak a kemény munka révén mutatkozik meg tehetség.

Ahogy a Manchester Unitednek, úgy a csapat játékosának, Paul Pogbának felemás a teljesítménye. A francia játékos hol jobb, hol rosszabb játékot mutat. Az biztos, hogy a középpályástól sokan sokkal többet várnak. A United korábbi edzője, Rene Meulensteen is ennek adott hangot. A szakember (aki 2007 és 2013 között segítette Sir Alex Ferguson munkáját) főleg Pogba munkamorálját kritizálta.

„Lehetsz a világ legtehetségesebb labdarúgója, de ez az egész a kemény munkáról szól, a kemény munka hozza felszínre a tehetséget”

– fogalmazott Meulensteen a Stadium Astro Youtube-csatornának, amit az Independent szemlézett.

A United utánpótlásában is tevékenykedő szakember úgy látja, Pogba nem dolgozik elég keményen.

„Azt látom, hogy lassú és kényelmes, az ellenfelek pedig kihasználják ezt”

– tette hozzá Meulensteen. A szakember ugyan nem vitatja azt, hogy Poga tehetséges, ugyanakkor nem használná rá a világklasszis jelzőt

„Véleményem szerint Pogba nem érdemli meg a világklasszis jelzőt, mert nem gondolom, hogy beváltotta volna a vele szemben támasztott elvárásokat”

– fogalmazott Ferguson korábbi segítője, aki úgy látja, hogy többet kell Pogbától követelni, és ezt a „többet” csak kemény munkával lehet elérni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás