Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pogba segít a Manchester Unitednek a Barca-játékos megszerzésében

Pogba segít a Manchester Unitednek a Barca-játékos megszerzésében

Sport & Szabadidő

Pogba segít a Manchester Unitednek a Barca-játékos megszerzésében

Sport & Szabadidő

HZS 07:37

A Manchester United kiszemelte magának a Barcelona játékosát, Ousmane Dembelét. A United labdarúgója, Paul Pogba pedig próbál tenni azért, hogy Dembele az angol klubnál folytassa pályafutását.

A Manchester United 2020 nyári/őszi átigazolási tevékenysége finoman szólva sem nevezhető hatékonynak – pedig a csapatnak szüksége lenne négy-öt minőségi labdarúgóra. Ehhez képest eddig csak Donny van de Beeket sikerült megszerezni.

Az Ajax játékosáért majd 40 millió eurót fizetett a United, hogy valójában mekkora segítséget jelent a holland középpályás új csapatának, az majd csak később derül ki. (Annyit talán érdemes jelezni, hogy Van de Beek játékosprofiljából levonható tanulság az, hogy a labdarúgó nem biztos, hogy meg tudja oldani az együttes azon problémáját, miszerint nem képes hátulról hatékonyan támadásokat építeni. A témáról itt bővebben.)

Donny van de Beeken kívül a United nagyon szerette volna megszerezni Jadon Sanchót, de közeledve az átigazolási szezon vége felé, kijelenthető, nagyon valószínű, hogy ez a transzfer nem fog létrejönni. Létrejöhet viszont a Barcelona támadójának, Ousmane Dembelének a szerződtetése.

A Metro arról ír, hogy ugyan Dembele terve az, hogy marad Barcelonában, a United játékosa Pogba mégis arról próbálja meggyőzni honfitársát, igazoljon a Unitedhez. Egyebek között azzal érvel Pogba, hogy Dembele Manchesterben sokkal több játéklehetőséghez jutna, mint Barcelonában, sőt, fontos láncszeme lenne a csapatnak.

A hírek szerint a Barcelona nem szeretne megválni játékosától.

Borítókép: ANDY RAIN / POOL / AFP