promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Távozna a Real Madrid játékosa, korábbi edzőjével dolgozhat újra
Borítókép:  JAVIER SORIANO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid játékosa, Isco jelezte, távozna a csapattól. A Sevilla jelenlegi, a Real korábbi edzője, Julen Lopetegui szívesen dolgozna együtt újra a középpályással.

A Real Madrid játékosa, Isco jelezte a klubnak távozási szándékát. Nem meglepő lépés ez a spanyol játékostól, hiszen a középpályás az AS szerint a 17. legtöbbet használt madridi futballista – bár ez inkább azt jelzi, hogy Isco perifériára szorult. A 2020/2021-es szezonban eddig három La Liga-mérkőzésen lépett pályára, míg a Bajnokok Ligájában egyáltalán nem jutott szóhoz.

Ugyanakkor Isco édesapja (aki egyben a menedzsere is) jelezte, amennyiben nem talál új csapatot fiának, akkor a futballista szívesen maradna Madridban, hiszen Zinedine Zidane-nal kölcsönösen kedvelik egymást.

A játékost korábban szóba hozták az Evertonnal és az Arsenallal, míg most a spanyol lap arról ír, hogy a Real korábbi, a Sevilla jelenlegi edzője, Julen Lopetegui szívesen dolgozna együtt újra Iscóval. Az biztos, hogy a focista több játéklehetőséghez jutna Sevillában, ahogy az is, korábban örömmel fogadta Lopetegui érkezését a Realhoz. A gond, hogy a spanyol válogatottnak olyan magas a fizetése, amit a Sevilla nem tud biztosítani.

A kérdés adott: képes-e lejjebb adni igényeiből Isco?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás