Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Távozna a Real Madrid játékosa, korábbi edzőjével dolgozhat újra

Távozna a Real Madrid játékosa, korábbi edzőjével dolgozhat újra

Sport & Szabadidő

Távozna a Real Madrid játékosa, korábbi edzőjével dolgozhat újra

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.11.28. 20:20

A Real Madrid játékosa, Isco jelezte, távozna a csapattól. A Sevilla jelenlegi, a Real korábbi edzője, Julen Lopetegui szívesen dolgozna együtt újra a középpályással.

A Real Madrid játékosa, Isco jelezte a klubnak távozási szándékát. Nem meglepő lépés ez a spanyol játékostól, hiszen a középpályás az AS szerint a 17. legtöbbet használt madridi futballista – bár ez inkább azt jelzi, hogy Isco perifériára szorult. A 2020/2021-es szezonban eddig három La Liga-mérkőzésen lépett pályára, míg a Bajnokok Ligájában egyáltalán nem jutott szóhoz.

Ugyanakkor Isco édesapja (aki egyben a menedzsere is) jelezte, amennyiben nem talál új csapatot fiának, akkor a futballista szívesen maradna Madridban, hiszen Zinedine Zidane-nal kölcsönösen kedvelik egymást.

A játékost korábban szóba hozták az Evertonnal és az Arsenallal, míg most a spanyol lap arról ír, hogy a Real korábbi, a Sevilla jelenlegi edzője, Julen Lopetegui szívesen dolgozna együtt újra Iscóval. Az biztos, hogy a focista több játéklehetőséghez jutna Sevillában, ahogy az is, korábban örömmel fogadta Lopetegui érkezését a Realhoz. A gond, hogy a spanyol válogatottnak olyan magas a fizetése, amit a Sevilla nem tud biztosítani.

A kérdés adott: képes-e lejjebb adni igényeiből Isco?

Borítókép: JAVIER SORIANO / AFP