promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Carlo Ancelotti egy újabb Real Madrid játékost szemelt ki
Borítókép:  BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Könnyen elképzelhető, hogy újabb Real Madrid játékos igazol az Evertonhoz. A madridi csapat korábbi, az angol együttes jelenlegi edzője, Carlo Ancelotti ugyanis szeretné leigazolni Iscót.

A Real Madrid eddig tíz mérkőzést játszott a 2020/2021-es szezonban, s ezidáig Iscónak mindössze 177 játékperc jutott. Ugyan messzemenő következtetést nem érdemes levonni az eddig történtekből, annyi azonban érzékelhető, ha a Real minden játékosa egészséges, Isco nem a kezdőcsapat tagja.

Ennek fényében nem meglepő, hogy a spanyol labdarúgó még az El Clásicót követően arról panaszkodott, hogy edzője, Zinedine Zidane ha lecseréli, akkor már az 50-60. perc tájékán megteszi, de előfordul az is, hogy már a szünetben megtörténik a váltás. Ha pedig csereként lép pályára, akkor az csak a 80. percben történik meg. 

Ahogy az sem akkora meglepetés, hogy a középppályással kapcsolatban felröppent a hír, miszerint követheti korábbi edzőjét, Carlo Ancelottit, és az Evertonhoz igazolhat – írja az AS. Az olasz szakember úgy véli, Isco beleiilik elképzeléseibe. A Premier League csapat pedig már azon dolgozik, hogy magához csábítja a játékost.

A hírek szerint azonban Isco nem akar 2021 januárjában távozni a madridi csapattól, feltett szándéka ugyanis a szezon végéig harcolni helyéért.

A spanyol lap jelzi, könnyen elképzelhető, hogy Isco 2021 nyarán klubot vált. Ezzel a lépéssel pénz szabadul fel a Realnál, ami Kylian Mbappéra fordíható. Mint korábban jeleztük, a klub vezetősége kiemelt ügyként kezeli a PSG támadójának megszerzését.

Ne feledjük, Carlo Ancelotti a nyári/őszi átigazolási szezonban már a jelenlegi csapatához, az Evertonhoz csábította korábbi játékosát, James Rodriguezt. Isco lehet a következő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás