promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karim Benzema saját csapattársáról beszélt megalázó módon
Borítókép:  LLUIS GENE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Karim Benzema, a Real Madrid sztárcsatára újabb botrányával került a figyelem középpontjába.

A Real Madrid a második Bajnokok Ligája-mérkőzését sem tudta megnyerni. A spanyol csapat a Mönchengladbach elleni, idegenbeli találkozó 87. percéig 0-2-s hátrányban volt, végül Karim Benzema és Casemiro góljával 2-2 lett a találkozó. A lefújást követően Real vezetőedzője, Zinedine Zidane dicsérte játékosai hozzáállását, mint mondta, csapata megmutatta a személyiségét. 

„Megmutattuk, hogy milyen fából faragtak bennünket. Ezt fogom leszűrni a találkozóból, mert 2-0-s hátrányból pontot szerezni a Bajnokok Ligájában nagy eredmény. Ha továbbra is így játszunk, meccseket fogunk nyerni és nagy eredményeket érhetünk el”

– fogalmazott Zidane. 

Mégsem csak a 2-0-s hátrányból történő egyenlítésről marad emlékezetes a Mönchengladbach-Real Madrid BL-meccs. A Téléfoot az öltözőfolyóra kihelyezett kamerájának felvételéből kiderül, a spanyol csapat játékosai között a félidőben közel sem volt egyetértés, sőt. A francia tévécsatorna videóján jól látható és hallható, amint Karim Benzema odamegy honfitársához, Ferland Mendyhez, s a következőket mondja Víniciusról:

„Borzalmasan játszik, ne passzolj neki, anyám életére. Ellenünk van”. 

A brazil támadót Zidane a 70. percben lecserélte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás