promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Autóbaleset szenvedett a Barcelona korábbi sztárja, Samuel Eto'o
Borítókép:  BERTRAND GUAY / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona és az Inter korábbi játékosa, Samuel Eto'o épp egy esküvőről tartott haza, amikor autóbalesetet szenvedett. A karambolban senki sem sérült meg.

A Barcelona és az Inter korábbi játékosa, Samuel Eto'o autóbaleset szenvedett hazájában, Kamerunban. Az egykori labdarúgó karambolja Bafoussamba és Douala között történt, Samuel Eto'o épp egy esküvőről tartott haza, amikor egy szabálytalanul közlekedő busszal ütközött – írja a Goal.com.

A sportolónak és a buszsofőrnek sem esett komoly baja, mindketten jól vannak. Eto'o-t az esetet követően azonnal kórházba szállították, a 39 éves kameruni sztár sértetlenül hagyta el a kórházat. Arról már a BBC ír, hogy Eto'o ugyan megtehetné, de nem emel vádat, pedig a buszvezető mepróbált megszökni a helyszínről még a rendőrök kiérkezése előtt.

A biztonsági felvétele tanulsága szerint a korábbi Barca-játékos inkább arra hívta fel a sofőr figyelmét, hogy vezessen óvatosabban.

A kameruni sztár jelenleg a Afrikai Labdarúgó-szövetség elnökének, Ahmad Ahmadnak a tanácsadójaként dolgozik, miután 2019 szeptemberében úgy döntött, 22 év után abbahagyja a profi labdarúgást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás