promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még nem dőlt el Sergio Ramos jövője a Real Madridnál
Borítókép:  PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid csapatkapitányának, Sergio Ramosnak 2021 júniusáig szól jelenlegi szerződése a klubbal. A madridi egyesület már letette a spanyol játékos elé a tervezett kontraktust. Válasz egyelőre nem érkezett.

A Real Madrid vezetőségének amellett, hogy azon kell okosan munkálkodnia, hogy miként hozza el Párizsból Kylian Mbappét, arra is oda kell figyelnie, hogy csapatkapitányát, Sergio Ramost valahogyan megtartsa. A spanyol védőnek 2021 júniusáig szól a szerződése, amennyiben azonban Ramos nem hosszabbít a klubbal 2021. január 1-ig, akkor a következő év elejétől szabadon tárgyalhat más klubokkal az esetleges távozásáról.

De a Real számára fontos, hogy újabb évekre magához láncolja csapatkapitányát. A Managing Madrid értesülései szerint a Real terve az, hogy

újabb két éves szerződéshosszabbítást ajánl Ramosnak, amely azonban nem tartalmaz fizetésemelést.

Utóbbi (azaz a fizetésemelés elmaradásának) oka az, hogy a Real Madrid igyekszik kezelni a koronavírus-járvány okozta bevételkiesést. Ennek érdekében a klub a Cadena SER információi szerint újabb bércsökkentést tervez.

A hírek szerint azonban szinte bizonyos, hogy Ramos marad Madridban, korábban ugyanis többször tett erre vonatkozó kijelentéseket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás