promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mourinho úgy beszélt Bale-ről, hogy közben a Real Madridot is megemlítette
Borítókép:  CLIVE ROSE / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Royal Antwerp-Tottenham Európa-liga-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón az angol csapat vezetőedzője, José Mourinho úgy mondta el gondolatait a csapat friss igazolááról, Gareth Bale-ről, hogy közben odaszúrt egyet a Real Madridnak.

A Tottenham vezetőedzője, José Mourinho személyiségéből adódóan közkedvelt az újságírók körében. A portugál tréner ugyanis mindig képes olyat mondani, amire a labdarúgást követő ember felkapja a fejét. A tréner most épp a Royal Antwerp elleni, Európa-liga-meccs előtt beszélt úgy friss igazolásáról, Gareth Bale-ről, hogy mondandójába azért finoman beleszőtte korábbi munkaadóját, a Real Madridot – és nem épp pozitív véleményt fogalmazott meg.

„Nemcsak az érzéseink, de az adatok is azt mutatják, hogy Bale visszatér. Keményen dolgozik. Jó példa mindenki számára. Olyan játékos ő, hogy a csapat miatt elutazott Burnleybe csak azért, hogy kilencven percen át a kispadon üljön. A viselkedése, mint a Tottenham játékosa, figyelemre méltó”

– kedzte Mourinho az AS szerint. Majd megjegyezte:

„Úgy vélem, nagyon elégedett azzal a szervezettségi szinttel, ami a klubnál van. Valószínleg nem ehhez szokott hozzá”.

Gareth Bale megbecsültsége kapcsán elmondta, a tények magukért beszéltek. Mint mondta, a wales-i játékosa 2013-ban érkezett a spanyol klubhoz, a Real pedig egészen Bale távozásáig négy Bajnokok Ligáját nyert. 

„Szóval számomra ezek a tények”

– tette hozzá a portugál szakember.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás