Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mourinho elárulta, hogy ki minden idők legjobb focistája

Mourinho elárulta, hogy ki minden idők legjobb focistája

Sport & Szabadidő

Mourinho elárulta, hogy ki minden idők legjobb focistája

Sport & Szabadidő

HZS 07:07

A Tottenham edzőjét, José Mourinhót arról kérdezték, hogy szerinte ki minden idők legjobb játékosa. A portugál edző nem Messi és Cristiano Ronaldo közül választott.

Amikor az a kérdés merül fel, hogy ki minden idők legjobb labdarúgója, akkor sokan a két korszakos zsenire, Lionel Messire és Cristiano Ronaldóra gondolnak, majd választanak valakit kettejük közül. De, ahogy ez a választás, úgy a kérdésre adandó válasz is nagyban szubjektív. Mindenkinek az a játékos a legjobb, akihez a legtöbb érzelem fűzi, a legközelebb áll a világról alkotott képéhez.

A Tottenham jelenlegi edzőjét, José Mourinhót a Livescore most arról kérdezte, hogy szerinte ki minden idők legjobb focistája. Nos, a portugál nem Lionel Messi és Cristiano Ronaldo között választott. A portugál számára ugyanis a legjobb Ronaldo Luís Nazário de Lima, azaz, ahogy sokan ismerik: Ronaldo. Becenevén a Fenomén.

„Cristiano Ronaldónak és Leo Messinek sokkal hosszabb karrierjük van, 15 éve minden egyes nap a csúcson vannak. Azonban, ha csak szigorúan a tehetségről és tudásról beszélünk, senki nem múlja felül Ronaldót. Amikor Bobby Robson irányítása alatt a Barcelonánál játszott, rájöttem, hogy ő a legjobb játékos, akit valaha futballpályán láttam”

– fogalmazott Mourinho. Hozzátéve, hogy az sérülések megölték a karrierjét, ami még hihetetlenebb lett volna.

Borítókép: AFP