promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon kikelt magából a Bayern-játékos az Atletico Madrid ellen
Borítókép:  MATTHIAS SCHRADER / POOL AP / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bayern München játékosa, Thomas Müller az Atlético Madrid elleni mérkőzésen kapott sárga lapja után nagyon kikelt magából. És jól hallható módon kritizálta az ellenfél csapatát.

A Bayern München – a 2019/2020-as Bajnokok Ligája-győztes – is megkezdte a legrangosabb európai kupasorozat 2020/2021-es idényét. A német együttes hazai pályám 4-0-ra győzte le az Atlético Madridot. Mivel a mérkőzésen a koronavírus-járvány miatt nem voltak nézők, így a kispadról érkezők instrukciókat és persze, a pályán történő elszólalásokat is lehetett hallani – főképp azokat, amely egy-egy zajmikrofon közelében történt.

A találkozó 20. percében a Bayern játékosa, Thomas Müller egy passz után összeakadt Kieran Trippierrel. A játékvezető, Michael Oliver sárga lapot mutatott fel Müllernek, aki nagyon kiakadt az eseten. Magából kikelve reklamált, s az alábbiakat mondta:

„Mi folyik itt? Hé! Ez nem lehet komoly, az Atletico Madrid ellen játszunk, európai foci legnagyobb bunkói ellen! És egy ilyenért kapok sárgát?”

– fogalmazott a támadó a Goal.com szerint.

A mérkőzést követően a bajor csapat edzője méltatta játékosát. Mint Hansi Flick elmondta, Müller a csapat „edzője” a pályán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás