promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fucsovics Márton sérüléssel bajlódik
Borítókép:  MARTIN BUREAU / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fucsovics Márton remekül szerepelt a Roland Garroson, majd a kölni ATP 250-es fedett pályás torna első fordulójában búcsúzott. A magyar teniszező elárulta, hogy már a francia nyílt teniszbajnokságon is sérülten játszott. Most megvizsgáltatta magát, de kiderült, hogy nincs komolyabb baja, nem kell leállnia.

A magyar teniszező, Fucsovics Márton remekül szerepelt a Roland Garroson. A nyíregyházi játékos az ötödik magyar, akinek sikerült bejutni a legjobb tizenhat közé a francia nyílt teniszbajnokságon. A bravúr végül azonban nem jött össze Fucsovicsnak, hiszen egy majd négy órás mérkőzésen 3-1-re kikapott Andrej Rubljovtól. De Fucsovics nem sokat pihent, hiszen a Roland Garros után – szinte – rögtön utazott is Németországba, hogy részt vegyen a kölni ATP 250-es fedett pályás tornán. De az első fordulóban ki is esett, miután kikapott Gilles Simontól.

Mint kiderült, a magyar sportoló már a Roland Garroson is sérülten játszott. Erről maga Fucsovics beszélt az Indexnek adott rövid interjújában.

„Már a Roland Garros előtt is éreztem fájdalmat a térdemben, de a mérkőzésekre sikerült a fájdalmat csillapítani nyújtással, jegeléssel és fájdalomcsillapítókkal. Próbáltam erőltetni a játékot, ezért is utaztam ki Kölnbe, de úgy éreztem, a végére kell járnom a fájdalom eredetének. (...) A hétvégén hazamentem a szüleimhez Nyíregyházára. A helyi kórházban sikerült MR-felvételt csináltatni a térdemről, aztán elmentem egy vizsgálatra ifjabb Noviczki Miklós doktor úrhoz, aki korábban is foglalkozott már a sérüléseimmel. Úgy néz ki, megtaláltuk a fájdalom okát, illetve kaptam néhány jótanácsot azzal kapcsolatban, hogyan kezeljük a sérülésemet. Ami jó hír, hogy nem kell leállnom. Szerencsés esetben Bécsben már tudok játszani”

– fogalmazott Fucsovics a portálnak. Ha tehát minden rendben megy, akkor a teniszező ott lesz az október 26-án rajtoló bécsi, ATP 500-as versenyen, majd jöhet a párizsi ATP 1000-es verseny

„Szeretnék még az idén kirukkolni valami figyelemre méltó eredménnyel”

– tette hozzá az interjúban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás