promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyit keresett eddig Fucsovics az Australian Openen
Borítókép:  JOHN DONEGAN / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fucsovics Marci már a legjobb tizenhat között jár az Australian Openen. Teljesítményével eddig 300 ezer ausztrál dollárt, azaz több mint 60 millió forintot keresett.

Ahogy arról már beszámoltunk: Fucsovics Marci az egyik legsimább három szettes győzelmét az Australian Open alatt azzal, hogy 6-1, 6-1, 6-4-re verte Tommy Pault. 

„2 év után ismét a legjobb 16 között vagyok az Australian Open-en!!! Mit gondoltok?Én arra, hogy nekem vannak a legjobb szurkolóim!!! Szóljon a Rod Laver-ben is a hajrá Marci! Vasárnap folytatás...”

– írta a győzelem után a Facebook-oldalán a teniszező.

A játékos egyrészt már most nagy örömet szerzett a magyar közönségnek, másrészt azzal, hogy a legjobb tizenhat közé lépett háromszázezer ausztrál dollárt, azaz több mint 60 milló forintot zsebelt be.

(Az írás előző változatában az szerepelt, hogy a negyedik fordulóba jutással újabb 300 ezer, összesen pedig majd 700 ezer ausztrál dollárt keresett a magyar játékos. Ezzel szemben az igazság az, hogy ausztráliai teljesítményével összesen 300 ezer ausztrál dollárt teniszezett össze Fucsovics Márton. A hibáért elnézést kérünk! – a szerk.) 

Az ellenfele a legjobb tizenhat között Roger Federer lesz. Igaz a svájci teniszezőnek nem volt könnyű mérkőzése Millman ellen. Hiszen egy több mint négy órás találkozó után a döntő szett tie-breakjét 10-8-ra megnyerve győzte le ellenfelét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás