promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zidane-t az átigazolásokról kérdezték, a Real-edző egyértelmű választ adott
Borítókép:  GABRIEL BOUYS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid, ha nehezen is, de megszerezte első győzelmét a La Liga 2020/2021-es szezonjában. A 3-2-es Betis elleni siker után a Királyi Gárda edzőjét, Zinedine Zidane-t az átigazolásokról kérdezték, a francia szakember egyértelmű választ adott.

Ahogy arról írtunk, izgalmas, fordulatos mérkőzésen szerezte meg első spanyol bajnoki győzelmét a Real Madrid a La Liga 2020/2021-es idényben. Az előző szezon bajnoka a mérkőzést végül tíz emberrel befejező Betis otthonában nyert 3-2-re Sergio Ramos tizenegyes góljával. A találkozó előtti és azt követő sajtótájékoztatón is szó esett a Real Madrid nyári/őszi átigazolási tevékenységéről.

Arról érdeklődtek az újságírók, várható-e új játékos érkezése az transzferidőszak október 5-i lezárásáig. A kérdés annyiban mindenképp jogosnak mondható, hogy a madridi klub a jelenleg is zajló átigazolási időszakban nem szerződtetett új játékost. Visszatért az együtteshez az előző szezonban, a Real Sociedadban kölcsönben játszó Martin Ødegaard, a norvég támadón kívül azonban nem érkezett jelentősebb erősítés. 

[[c2]]

Ellenben a távozók oldalán megtalálható – többek között – James Rodriguez, aki az Evertonhoz igazolt, illetve Gareth Bale és Sergio Reguilón, mindketten a Tottenhamnál szerepelnek a 2020/2021-es évadban.

„Nem. Már beszéltün erről korábban. Boldog vagyok azzal a csapattal, amit kaptam. Vagyunk, akik vagyunk és próbálunk egy sikeres szezont produkálni" – zárta rövidre a kérdést a Real Madrid vezetőedzője a Goal beszámolója szerint.

Érdekesség, hogy a Betis legyőzés volt Zinédine Zidane 100. bajnoki győzelmét a Real Madrid edzőjeként. A francia edzőnek 147 mérkőzésre volt szüksége ehhez.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás