promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy részeg brit szurkoló majdnem pályára rohant a Szuperkupa-mérkőzésen
Borítókép:  TIBOR ILLYES / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy részeg brit szurkolónak majdnem sikerült a pályára rohannia a Bayern München–Sevilla Európai Szuperkupa-döntőn. A 55 éves férfit a biztonsági szolgálat tagjai tartóztatták fel. A Pesti Központi Kerületi Bíróság tettéért két évre próbára bocsátotta a férfit.

Kis híján megzavarta a Bayern München–Sevilla Európai Szuperkupa-döntőt egy részeg brit szurkoló. Az ittas drukker a nézőtérről a biztonsági korláton átmászva a pálya széléig jutott, azért csak eddig, mert a biztonsági szolgálat tagjainak sikerült feltartóztatni – olvasható az MTI tájékoztatásában.

Az 55 éves férfit 

rendbontás vétsége miatt bíróság elé állította az ügyészség.

A távirati iroda megkeresésére Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője elárulta, 

hogy a brit állampolgár beismerte tettét, de arra, hogy miért tette, nem adott magyarázatot és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság tettéért két évre próbára bocsátotta a férfit, aki ezt tudomásul vette, ugyanakkor a döntés nem jogerős, mert az ügyészség fellebbezést nyújtott be. Megítélésük szerint az ügyben pénzbüntetés kiszabása lenne indokolt, és a vádhatóság határozott időre eltiltaná a sportrendezvények látogatásától is a férfit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás