promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dzsudzsák szerint sokszor nem 108-szoros válogatotthoz méltóan írtak róla
Borítókép:  dvsc.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dzsudzsák Balázs bemutatkozását követően válaszolt újságírói kérdésekre. A Debrecenbe visszatérő labdarúgó elárulta, azért jött haza, hogy a futballra koncentráljon. De arról is beszélt, hogy van benne csalódottság, mert sokszor nem 108-szoros válogatotthoz méltóan írtak róla.

Ahogy arról beszámoltunk: szeptember 22-én délután hivatalos lett az, amit a sportsajtó már napok óta kész tényként kezelt: Dzsudzsák Balázs újra a DVSC játékosa lett. A magyar labdarúgó hosszas huzavona után tért vissza oda, ahonnan pályfutása indult. Dzsudzsák a klub honlapjának beszélve elmondta:

12 év külföldi szerepléssel, 108 válogatott mérkőzéssel a háta mögött nagy örömmel tért vissza a Lokihoz, mert úgy érzi, ezzel lett teljes a karrierje. 

Hivatalos bemutatása, s a csapat nyílt edzése után Dzsudzsák válaszolt az újságírók kérdéseire is. A középpályást kérdezték arról, hogy miért várt eddig a döntésével, miért nem szólalt meg korábban.

„Volt egy időszak, amikor megszületett az a döntés, hogy nem szeretnék mindenféle pletykával foglalkozni. Ennek nyilván megvannak a hátulütői, például az előző három hónapban mindenfélét a fejemhez vágtak, hogy miért nem jöttem akkor, miért mentem oda, miért nem jöttem ide. Ennek az volt a lényege, hogy szeptember 15-ig kitoltam a várakozási időt, mert az volt a terv, hogy szeretnék még külföldön maradni, ameddig csak lehet" – kezdte Dzsudzsák a csakfoci.hu szerint

Majd azzal folytattta, hogy a Debrecen volt számára a logikus döntés. „Nem azért jöttem haza, hogy hétről hétre szerepeljek valamelyik újságban, hanem szeretnék a futballra koncentrálni" – tette hozzá. Arról is kérdezték Dzsudzsákot, érez-e csalódottságot az elmúlt hónapok történései miatt.

„Nagyon sokat gondolkodtam, hogy ha esetleg megkapom ezt a kérdést, akkor érdemes-e ebbe beleállnom és reagálni arra, amin én a nyáron végigmentem. Az idő folyamán megtanultam hallgatni, eddig is mindenkivel kellő tisztelettel voltam, továbbra is meghagyom a hangos embereknek azt, hogy úgy használják fel ezt a szituációt, ahogyan ők szeretnék, remélem, hogy már hétfőn elkezdhetem ezt törleszteni, nem mintha nekik akarnék megfelelni. Nem titkolom, van bennem csalódottság, vagy egy olyan érzés, hogy sokszor nem 108-szoros válogatotthoz méltóan írtak rólam. Ezt lezártam, itt vagyok, nem szeretnék eltolni senkit magamtól. Majd ha egyszer abbahagyom, úgy is ki fogom mondani ezt magamból – fogalmazott Dzsudzsák.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás