promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vigyázz Tiger Woods! Egy 4 éves fiú egy ütésből a lyukba talált!
Borítókép:  STACY REVERE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy négy éves amerikai kisfiú egy ütésből a lyukba talált. „Vigyázz Tiger Woods!” – írta Rocco apukája a Facebookon megosztott videóhoz.

A statisztikák szerint az esély arra, hogy egy átlagos golfozó egy ütésből a lyukba találjon 12 ezer az egyhez. Ugyanaz ez az arányszám már kicsit másképp néz ki, amennyiben a profi golfozókat vesszük alapul. A számítások szerint a professzionális játékosok esetében 3 ezer az egyhez az arány. Egy-egy játékos csak álmodozhat arról, hogy karrierje során egyszer sikerül végrehajtania ezt a tettet – olvasható a CNN-en.

Amiről sokan csak álmodoznak az egy négyéves nyugat-virginiai kisfiúnak, Roccónak összejött. Édesapja, Mario Figaretti osztott meg a videót, amint Rocco egy ütésből a lyukba talál. Amint az a videón is látszik, a nagyon fiatal golfozó előbb leveszi napszemüvegét, majd Crocs papucsában (nem, nem rendes golfcipőben) felveszi a megfelelő pozíciót és könnyedén elüti a labdát.

„A lyukba egyből. Rocco, négy éves. Állandóan gyakorol a hátsó kertben. Ha azt mondanám, hogy büszke vagyok, az nem fejezi ki eléggé, amit gondolok. Vigyázz Tiger Woods”

– fogalmazott Mario Figaretti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás