promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Schumacher állapotáról beszélt a korábbi Ferrari-főnök
Borítókép:  DAMIEN MEYER / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ferrari korábbi csapatfőnöke, Jean Todt a múlt héten meglátogatta Michael Schumachert. A Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke beszélt a hétszeres Forma-1-es világbajnok állapotáról. 

A Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke, Jean Todt azon kevesek közé tartozik, akik időről-időre meglátogathatják a hétszeres Forma-1-es világbajnokot, Michael Schumachert. A korábbi Ferrari-csapatfőnök a múlt héten volt látogatóban a családnál, s most a PA hírügynökségnek beszélt arról, hogy mit lehet tudni Schumacherről. (A világhírű pilóta még 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet Franciaországban, Méribelben. Súlyos fejsérülése miatt kétszer operálták, és műtétei óta a Genfi-tónál található otthonában ápolják.)

„Láttam  Michaelt a múlt héten. Harcol. Mindannyian tudjuk, hogy egy szörnyű és szerencsétlen síbalesete volt, ami rengeteg problémát okozott neki. De Michaelnek van egy elképesztő felesége, gyerekei, ápolói, akik mellette vannak, és mi csak a legjobbat tudjuk kívánni neki és családjának. Amit tenni tudok, az az, hogy közel vagyok hozzájuk, amíg képes vagyok tenni értük valamit, azt megteszem”

– fogalmazott Todt az Independent szerint.

Todt szót ejtett arról a Lewis Hamiltonról is, aki nagyon közel van ahhoz, hogy megdöntse Schumacher rekordját. Mint mondta, Lewis meg fogja dönteni Michael rekordját, mert egyszerűen ő egy nagyon tehetséges versenyző.

„Motivált és a legjobb csapatban versenyez, a legjobb autóval, a legjobb mérnökökkel, szóval minden összetevő adott”

– tette hozzá a Nemzetközi Automobil Szövetség első embere.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás