promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Schumacher-film
Borítókép:  Michael Schumacher egy silverstone-i edzésen még 1994-ben (AFP/Christophe Simon)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dokumentumfilm készül a hétszeres világbajnok Michael Schumacher pályafutásáról. Családtagjai, riválisai is megszólalnak benne, az állapotáról nem lesz szó benne.

Dokumentumfilmet készítenek Michael Schumacherről. A filmet két német, Michael Wech és Hanns-Bruno Kammertöns rendezi, már az utómunkálatok zajlanak. Decemberben fogják bemutatni a német és a svájci mozikban, a kedden kezdődő cannes-i filmfesztiválon levetítik a reklámját, írja a Guardian. A hétszeres világbajnok Schumacher pályafutásáról fog szólni, a jelenlegi állapotát nem fogja érinteni. 

A filmet egyfajta tisztelgésként tervezték idénre az alkotók, Schumacher 1994-ben, 25 évvel ezelőtt nyerte első világbajnoki címét a Benetton istálló pilótájaként. A filmben megszólal felesége, Corinna, gyermekei, Mick és Gina, illetve édesapja, és egykori riválisai is. 

Michael Schumacher a svájci Alpokban szenvedett súlyos fejsérülést síelés közben még 2013 decemberében. Kórházi kezelését követően otthonában ápolják, kevés hír érkezik az állapotáról, annyit biztosan tudni, hogy az agysérülése miatt folyamatos ellátásra szorul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás