Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újabb hírek érkeztek Michael Schumacherről

Újabb hírek érkeztek Michael Schumacherről

Sport & Szabadidő

Újabb hírek érkeztek Michael Schumacherről

Sport & Szabadidő

HZS 18:31

A Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke, Jean Todt nemrég meglátogatta a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumachert. A szövetség első embere elárulta, hogy mit lehet tudni a német pilóta állapotáról.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Micahel Schumacher még 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet Franciaországban, Méribelben. Súlyos fejsérülése miatt kétszer operálták, és műtétei óta a Genfi-tónál található otthonában ápolják. Arról azonban, hogy pontosan hogy is van a német autóversenyző nagyon keveset tudni, a család ugyanis szinte alig oszt meg információt a szurkolókkal. 

Legutóbb június elején írtunk arról, hogy állapotán őssejt-beültetéssel próbálnak javítani. Most pedig a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke, Jean Todt osztott meg néhány információmorzsát. A sportvezető azon kevesek közé tartozik, akik látogatják a Schumacher-családot.

„Láttam Michaelt a múlt héten. Harcol. Remélem, hogy a világ is hamarosan láthatja”

– fogalmazott Jean Todt a Daily Mailnek.

A Nemzetközi Automobil Szövetség elnökét arról is kérdezték, hogy kit tart a sportág történetében a legjobb versenyzőnek. Jean Todt azonban nem adott egyértelmű választ a kérdésre,

természetesen megemlítette Michael Schumachert, de mint mondta, nem szabad elfelejteni uan Manuel Fangiót, Ayrton Sennát és Jim Clarkot sem. Minden generációnak megvolt a nagy alakja.

Borítókép: FIRO SPORTPHOTO / / AUGENKLICK/FIRO SPORTPHOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP