promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagytakarítás Barcelonában: csak ezt az öt játékost tartaná meg a klub
Borítókép:  MANU FERNANDEZ / AFP / POOL
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona vezetősége nagy átalakítást tervez: mindössze öt játékosát tartana meg a klub, a többit, megfelelő ajánlat esetén elengedné. Mutatjuk, kikhez ragaszkodnak Katalóniában.

Az FC Barcelona csapatánál reformokra, strukturális jellegű változásokra van szükség. (Igaz, ahhoz mindez elinduljon kellett egy nagy pofon a Bajnokok Ligájánan, a Bayern Münchentől.) Ennek egyik lépése már megtörtént azzal, hogy a klub menesztette a csapat vezetőedzőjét, Quique Setient. És arról is szó van, hogy Eric Abidal, a klub sportigazgatója is távozik posztjáról – bár ez a lépés egyelőre csak sajtóhír szintjén jelent meg.

Ami a játékoskeretet illeti:

finoman szólva is nagytakarítást rendeznének Barcelonában.

A Mundo Deportivo ugyanis úgy tudja, mindössze öt játékost tartana meg a klub, a többit, megfelelő ajánlat esetén elengedné. Az alábbi labdarúgókhoz ragaszkodik a katalán klub vezetősége:

Rajtuk kívül senki nem élvez védettséget. Az átigazolási hírekre, játékosok értékeinek megállapítására specializálódott oldalo, a Transfermarkt rögvest össze is szedte, hogyan néz ki, a Barcelona szabadon igazolható játékosaiból álló kezdőtizenegy. Nem rossz csapat...

transfermarkt.co.uk

This team doesn't look that bad after all!

A távozók listáján lévő futballisták közül akadnak olyanok, akiknek már ajánlatai vannak: Luis Suárezt korábbi csapatával, az Ajax-szal hozták szóban, Ivan Rakitic a Sevillához térhet vissza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás