Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lionel Messi bejelentette, hogy már 2020 nyarán elhagyná a Barcelonát?

Lionel Messi bejelentette, hogy már 2020 nyarán elhagyná a Barcelonát?

Sport & Szabadidő

Lionel Messi bejelentette, hogy már 2020 nyarán elhagyná a Barcelonát?

Sport & Szabadidő

TK 21:21

Brazil sajtóértesülés szerint a Barcelona csapatkapitánya, Lionel Messi meghozta azt a döntést, amelyre egyetlenegy katalán drukker sem akart gondolni ezidáig.

Örökké emlékezetes nap lesz a focirajongók számára 2020. augusztus 14-e, hiszen ekkor szenvedte el egyik legsúlyosabb vereségét nemzetközi porondon az FC Barcelona. A német gálaelőadás után azonnal megkondultak a vészharangok Lionel Messi távozásával kapcsolatban.

A katalán klubhoz közel álló sport.es már a BL-mérkőzés másnapján megszellőztette, hogy az olasz Inter vezetői újra megpróbálják leigazolni az argentin világsztárt. Azóta állítólag az angol Manchester City is bejelentkezett.

Eme tények fényében különösen érdekes, hogy a brazil Esporte Interativo televíziós csatorna vasárnap este szenzációs hírrel jelentkezett. Értesülésük szerint

Lionel Messi bejelentette a Barcelona vezetőinek, hogy a szakmai elképzelések hiánya miatt 2020 nyarán elhagyná a katalán sztárcsapatot.

A csatorna egy, a klubhoz közeli informátorra hivatkozva azt írja, hogy Messi még soha nem akarta ennyire elhagyni a Barcelonát, mint most. A csapatkapitány kivásárlási ára 700 millió euró, ám szerződése csak 2021 nyaráig érvényes. A brazil portál szerint ahhoz, hogy Messi maradjon, a klub vezetőinek egy tetszetős jövőképet kellene felvázolniuk, ami a jelen esetbe szinte elképzelhetetlen.

A Barca-elnöke korábban már elmondta, hogy a nyári átigazolási szezonban fognak tudni igazán nagy nevű játékost igazolni (ennek ellenére a klub már bejelentette Miralem Pjanic, Matheus Fernandes, Pedri és Trincao szerződtetését), mert a koronavírus-járvány megtépázta a klub költségvetését.

Borítókép: Lionel Messi. Forrás: AFP/Manu Fernandez.