promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ibrahimovic döntött, itt folytatja pályafutását – sajtóhír
Borítókép:  PIER MARCO TACCA / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A svéd labdarúgó, Zlatan Ibrahimovic sajtóhírek szerint úgy döntött, hogy az AC Milannal folytatja pályafutását. Heti fizetése pedig a duplájára fog nőni.

A svéd labdarúgó, Zlatan Ibrahimovic – a La Gazzetta dello Sport értesülése szerint – úgy döntött, hogy karrierjét jelenlegi csapatánál, az AC Milannal folytatja. Döntésében befolyásoló tényezőként szerepelt az, hogy a klub meghosszabbította a vezetőedző, Stefano Pioli szerződését. (Pedig korábban arról volt szó, hogy a vezetőedzői és sportigazgatói feladatokat a 2020/2021-es szezontól Ralf Rangnick veszi át.) 

A La Gazzetta dello Sport arról is ír, hogy az olasz klub kétéves szerződéshosszabbítást ajánl Zlatan Ibrahimovicnak, egyúttal megduplázná heti fizetését, a 39 játékos 104 ezer fontot (közel negyven millió forintot) keresne hetente.

A támadó januárban érkezett a milánói együtteshez, ahol az azóta eltelt fél évben 19 mérkőzésen lépett pályára, tíz gólt szerzett, s öt gólpasszt osztott ki. Ibrahimovicnak is köszönhetően az AC Milan a következő idényben az Európa-liga selejtezőjében indul.

Mint a Givemesport a The Sun értesüléseire hivatkozva írja, a Premier League-be visszatérő Leeds United is érdeklődik Ibrahimovic iránt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás