promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rangnick veheti át a Milant, Szoboszlai Dominik érkezhet?
Borítókép:  Ralf Rangnick. Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Frank Hoermann.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az olasz sportsajtó már biztosra veszi, hogy a következő szezontól a német Ralf Rangnick lesz az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A vezető La Gazzetta dello Sport keddi számának címlapján közölte, hogy a 62 éves szakember mindenben megállapodott a milánói klubbal, és nemcsak vezetőedzőként, hanem sportigazgatóként is átveszi az irányítást.

Rangnick lombardiai szerepvállalása nagy szerepet játszhat abban, hogy Szoboszlai Dominik a 18-szoros olasz bajnok, hétszeres BEK/BL-győztesnél folytassa pályafutását.

A Sky Sport Austria például arról írt, hogy a Red Bull-csoport futballért felelős főnökeként dolgozó szakember többször is helyszínen figyelte az RB Salzburg 19 éves magyar válogatott középpályását, aki az összes sorozatot figyelembe véve 12 góllal és 18 gólpasszal zárta a szezont. Sajtóhírek szerint ő lehet Rangnick egyik első szerzeménye a nyári holtszezonban.

Az osztrák bajnokság legjobbjának megválasztott Szoboszlai ára 25 millió euró körül mozog – írja összefoglalójában a távirati iroda.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás