promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A PSG közölte a Barcelonával, hogy kit és mit kér Neymarért cserébe
Borítókép:  JAVIER SORIANO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A PSG – sajtóhírek szerint – meghatározta a Barcelona vezetőségének, hogy milyen feltételeknek kell teljesíteniük ahhoz, hogy leigazolhassák Neymart. A francia bajnok 80 millió eurót és Ousmane Dembele szeretne kapni a brazil támadóért.

Még mindig napirenden van a Barcelona vezetőségénél Neymar visszaszerzése. Az El Chiringuito értesülései szerint a katalán klubnál pedig most már pontosan tudják, hogy mit kell tenniük azért, hogy a brazil játékos újra a Barca mezét viselje. A spanyol lap szerint ugyanis a PSG a következő feltételeket szabta:

80 milló euró kifizetése és Ousmane Dembele játékjogának átengedése – írja a Sportbible.

Amennyiben megfelel a valóságnak mindez, akkor Neymar megvételén jókorát bukik a PSG, hiszen a labdarúgót még 2017-ben, világrekordot jelentő, 222 millió euróért szerezték meg. Ugyanakkor a hírek szerint Lionel Messi és a Barcelona több játékosa nagyon szeretné újra Katalóniában tudni a futballistát. Neymar megszerzése azért is lenne fontos a spanyol klub számára, mert akkor Messit könnyebben szerződéshosszabbításra tudná bírni a vezetőség.

További érv Neymar esetleges visszatérése mellett az, hogy a Barcelona által korábban kinézett Lautaro Martínezért csapata, az Inter olyan magas vételárat határozott meg, aminek kifizetése megoldhatatlannak tűnik jelenleg a katalán vezetés számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás