promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi egyetlen egy ember mezét kérte el életében
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mondhatnám azt, hogy csak akkor pályáznak az ötszörös aranylabdás mezére, ha a Barcelona valami kiscsapat ellen játszik, de volt rá példa, hogy a Juventus két védője, Leonardo Bonucci és Giorgio Chiellini vitázott azon, hogy a lefújás után ki kapja meg Messi mezét. Végül Bonucci lett a győztes.

A mez csere szerintem egy szép tradíció. Például amikor Casillas cserélt mezt Buffonnal, ott azonnal tudtuk, hogy az a dressz nem az internetre fog felkerülni, hogy eladják jó pénzért, hanem bekeretezve a falra.

De a mez elkérését talán a Pepsi reklámja figurázza ki a legjobban. Persze a valóságban egy Beckham mezt akkor is eltettél volna, ha vérbeli Juventus drukker vagy.

Azonban visszatérve Messire, ő is visszaemlékezet, hogy csak egyetlen egyszer kért el mezt életében, és talán a Barca drukkereknek is le fog esni az álla, kié volt az: „Nem igazán szeretek mezt cserélni az ellenféllel, nekem ez egy furcsa gesztus. Persze, ha kérik a trikómat, szívesen odaadom, de én sosem kérem a cserét. Egész pályafutásomat alatt egyetlen egyszer kértem el az ellenfél szerelését, mikor Zinédine Zidane ellen játszottam.” (Torony; NSO)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás