Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez Véber György véleménye az Újpest–Fradiról

Ez Véber György véleménye az Újpest–Fradiról

Sport & Szabadidő

Ez Véber György véleménye az Újpest–Fradiról

Sport & Szabadidő

HZS 18:31

Véber György úgy látja, nem érdemelt vereséget az Újpest a Fradi ellen. Igaz, szerinte egy komoly ütközés sem volt a mérkőzésen.

Mint portálunk beszámolt róla, az NB I éllovasa és címvédője, a Ferencváros 1-0-ra nyert az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójából elhalasztott, és szerdán pótolt találkozón. A fővárosi derbit, ahogy ősszel, úgy ezúttal is Franck Boli egyetlen találata döntötte el.

A találkozót követően az NSO TV, a mérkőzést a helyszínen megtekintő, korábbi Újpest-játékos és edző, Véber György véleményt kérdezte a látottakról. Az RKSK jelenlegi vezetedzője elárulta, hogy természetesen nem tetszik neki a mérkőzés végeredménye, de sokkal nagyobb problémája van a nyolcadik percben kapott góllal:

„Nyilván minden gólt hiba előz meg, de azért egy ilyen mérkőzésen a védelemnek így szanaszét esni rögtön az elején nem szabad. Kilencven perccel később bánhatjuk, mert el is ment rajta a mérkőzés, ami ha az Újpest szemszögéből nem is volt sziporkázó, de inkább az Újpest játéka dominált. Mondjuk most ezt nagyon nehéz mondani ebben a hangulattalanságban, inkább edzőmeccs jellege volt, de az első félidőben Simon lövései, a kapufája, a gólvonalról kirúgott labda. Minimum a döntetlenre rászolgált volna a csapat. Egy ilyen abszurd hiba miatt elment még az az egy pont is, úgyhogy most egyre nehezebb a helyzet”.

Véber szerint egy komoly ütközés sem volt a mérkőzésen, ami egy Újpest–Fradin teljesen elképzelhetetlen:

„Nem érdemelt vereséget az Újpest”. 

Borítókép: www.nyiregyhazaspartacus.hu