promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi ezt a két játékost látná szívesen Barcelonában
Borítókép:  AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona játékosa, Lionel Messi arról beszélt egy interjúban, hogy Neymart és Lautaro Martinezt szívesen látná a csapatban.

A Barcelonának főképp a támadósorával akadnak problémái. Jelenleg ugyanis Luiz Suárez és Ousmane Dembélé is sérült, így a katalán klub kénytelen volt csatárt igazolni. A hírek szerint  Leganes csapatától Martin Braithwaite érkezik. De a 28 éves játékos csak átmeneti megoldást jelent. 

A csapat kapitánya Lionel Messi a Mundo Deportivónak beszélt most arról, hogy szívesen látná újra a csapatban Neymart. Ahogy az Internazionale játékosának, Lautaro Martineznek is örülne. Mint az argentin játékos a katalán lapnak elárulta, a brazil a világ egyik legjobbja, s örülnek a visszatérésének.

„Igazán vissza akar jönni, mindig is sajnálta, hogy távozott. Sokat tett azért, hogy visszatérjen, s ez az első lépés, hogy valójában meg is érkezzen" – fogalmazott Messi, aki elárulta, ugyan próbálták meggyőzni Neymart a maradásról, de végül megértették társuk távozási szándékát.

„Érthető, hogy az emberek úgy gondolkoznak, ahogy, olyan módon távozott, ahogy az sokaknak nem tetszett" – tette hozzá.

Messi egyúttal méltatta Lautaro Martinezt. Szerinte ugyanis látványos futballt mutat be, ráadásul erős játékosról van szó. 

„Nagyon jó az egy az egy elleni szituációkban, rengeteg gólja van, és jó a fejpárbajokban is. Sok hasonlóság van közte és Suárez között" – tette hozzá Messi. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás