promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a Juventus terve Pogba megszerzésére
Borítókép:  SOREN ANDERSSON / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Juventus – amennyiben igazak a sajtóhírek – 125 millió eurót és két játékosát adná azért a Manchester Unitednek, hogy megszerezze Paul Pogbát.

Több neves, európai klub is szeretné megszerezni Paul Pogbát, a Manchester United játékost. A középpályás a 2019/2020-a szezonban alig lépett pályára csapatában bokasérülés miatt. S egyre több, klubhoz közeli forrás állítja: a játékos nyáron el akarja hagyni Manchestert.

Korábbi csapata, a Juventus pedig szívesen látná. Az olasz együttes vezetősége egy olyan tervet dolgozott ki a DailyMail szerint, amellyel visszahozhatja a középpályást Olaszországba. Az ajánlat része 125 millió euró, illetve Adrien Rabiot és Aaron Ramsey játékjogának felajánlása a United számára. Egyik, jelenleg a Juventus alkalmazásában álló labdarúgó sem játszik meghatározó szerepet, így könnyen megválna tőlük a klub. Ráadásul tudvalevő, hogy a United középpályájáról hiányoznak minőségi futballisták.

„Szeretne visszatérni Olaszországban, amely a második otthona számára. Beszélgettem sok mindenről Nedveddel (a Juventus sportigazgatója – a szerk.), köztük, igen, Pogbáról is”

– fogalmazott a játékos ügynöke, Mino Raiola a Milan–Juventus olasz kupamérkőzés után. Egyúttal jelezte, hogy az árversenyben a PSG, Real Madrid és a Bayern München is benne van még. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás